top of page
Vloerverwarming

Opzichtige radiatoren zijn verleden tijd met vloerverwarming. En als hoofdverwarming creeërt het een heerlijke kamertemperatuur, zonder hoge stookkosten. Dit systeem verwarmt namelijk gelijkmatig en zo verbruikt u minder gas.

Verdeler.jpg

Vloerwarming is
comfortabel, betaalbaar en energiezuinig

Opzichtige radiatoren
zijn verleden tijd

Onze vloerverwarming is geschikt voor
al onze afwerkvloeren (epoxy gietvloeren uitgezonderd).

Wij leveren een all-in concept
met A-label pomp, verdeler, bypass en aansluiting op retour/aanvoer.

Vloerverwarming is geschikt
als hoofd- en bijverwarming

Onze systemen

IMG_0604-scaled-e1646997359434.jpg

Energiebronnen

Avalon Vloeren

Traditionele cv-ketel

Hybride warmtepompen

 

Warmtepompen

Stadsverwarming

"Vloerverwarming is een flinke investering. Daarom vinden we het zo belangrijk dat het systeem ook toekomstbestendig is. Dat als je op den duur over wil stappen op een (hybride)warmtepomp, dat ook zonder gedoe kan. Daarom leggen wij de verwarmingsbuizen standaard dichter bij elkaar, zodat de groepen kleiner worden."

IMG_0604-scaled-e1646997359434.jpg
 • Welke vloeren verkopen jullie?
  PVC-vloeren, gietvloeren, siergrindvloeren (ook marmerstone), troffelvloeren en coatingvloeren. Al deze vloeren zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en motieven. Uitsluitend A-merken zoals Belakos en Bodiax. Verder kunt u bij ons terecht voor zandcement dekvloeren, vloerverwarming en alles wat daarbij komt kijken, schoonloopmatten en plinten.
 • Welke vloer is sterk en kan goed schoongemaakt worden?
  Zowel PVC- als coatingvloeren zijn zeer sterk en het minst krasgevoelig. Ook zijn deze vloeren eenvoudig schoon te maken met een sopje.
 • Wanneer kunnen jullie de vloer leggen en hoelang duren de werkzaamheden?
  Wij streven ernaar om uw vloer binnen twee maanden te leggen. Onze planners zullen met u een geschikt moment vinden. De doorlooptijd voor het leggen van de vloer varieert van één tot vijf dagen, afhankelijk van het type vloer dat u kiest.
 • Scheuren en beschadigen gietvloeren echt zo snel?
  Of een gietvloer snel scheurt of niet heeft te maken met de ondergrond, het type gietvloer dat u kiest en hoe de vloer wordt aangebracht. Bij 'Onze Vloeren' vertellen we daar meer over. Het is in ieder geval goed om te realiseren dat een gietvloer gevoeliger is dan bijvoorbeeld PVC of een troffelvloer. Schoenen met zand of speelgoed van de kinderen en huisdieren kunnen krassen achterlaten. Stoelpoten en ander meubilair dienen ook altijd beschermd te worden met viltjes.
 • Wat is een praktische vloer met huisdieren
  Al onze vloeren zijn 'huisdiervriendelijk', al raden we bepaalde gietvloeren af. Een gietvloer is in principe hygiënisch, waterdicht en antibacterieel, dus ideaal met dieren, maar alsnog kunnen er wel krassen ontstaan door scherpe nagels en zand onder de pootjes of in de vacht.
 • Is siergrind geschikt voor vloerverwarming en kan het op trappen?
  Siergrindvloeren zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming. Klik hier voor meer informatie. Het product kan ook op trappen worden aangebracht, zowel de horizontale als de verticale delen.

Contact opnemen

Je kunt het contactformulier invullen voor meer informatie, een geheel vrijblijvende prijsopgave of om een afspraak te maken in onze showroom.

Bedankt voor je bericht.

We reageren zo snel mogelijk.

Showroom Avalon Vloeren vloerboutique onder de hooiberg.jpg

Adres

Waalbandijk 55, Ophemert (showroom)

Daver 44B, Kerk Avezaath (postadres)

Contactgegevens

Connect

 • Instagram
bottom of page