top of page
iStock-503116531 verkleind.jpeg
Zandcement dekvloeren

Het fundament én

de vloer om leidingen

in te verwerken

Een zandcement dekvloeren is een solide basis voor al onze afwerkvloeren. Het is bovendien dekvloer waarin leidingen weggewerkt worden, zoals vloerverwarming, waterleidingen en elektriciteit.

We adviseren om altijd bewapening aan te laten brengen tijdens het storten van de dekvloer. Dit vanwege het uitzetten en krimpen van de vloer. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Let op: na 24 uur zijn deze dekvloeren beloopbaar, maar door-en-door droogt het circa 1 centimeter per week. In theorie kan er versneller gebruikt worden waardoor de droogtijd halveert, maar gebruik hiervan heeft niet onze voorkeur.

iStock-478979054verkeind.jpg
iStock-507396630 kopie.jpeg

Goed om te weten

Hoe dik de vloer moet worden hangt af van verschillende factoren, zoals de constructie van de ondervloer en of u wel of niet voor vloerverwarming kiest.
 

Bij vloerverwarming in een nieuwe dekvloer adviseren wij altijd bewapening aan te laten brengen, vanwege het uitzetten en krimpen.

Wanneer we de opdracht krijgen om een nieuwe dekvloer te storten, komen wij uiteraard altijd eerst bij u langs voor een inspectie. Dan weten we allebei goed waar we aan toe zijn.

Avalon Vloeren zandcement dekvloer storten.jpeg

Contact opnemen

Je kunt het contactformulier invullen voor meer informatie, een geheel vrijblijvende prijsopgave of om een afspraak te maken in onze showroom.

Bedankt voor je bericht.

We reageren zo snel mogelijk.

Showroom Avalon Vloeren vloerboutique onder de hooiberg.jpg

Adres

Waalbandijk 55, Ophemert (showroom)

Daver 44B, Kerk Avezaath (postadres)

Contactgegevens

Connect

  • Instagram
bottom of page